Επιλογές μελών
Παρασκευή, 26/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Μαγειρική - Σαλάτες Παντζαροσαλάτα Νο.03 (γαλλική)
Παντζαροσαλάτα Νο.03 (γαλλική) |
Έχει υποβληθεί από yiouli | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Παρασκευή, 22/02/08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τη συνταγή αυτή τη φτιάχνει εδώ και πολλά χρόνια η θεία μου. Την έφερε από τη Γαλλία τη δεκαετία του '70 και γι'αυτό την ονόμασα γαλλική. Είναι πολύ πρωτότυπη αλλά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Την έφτιαξα το Πάσχα στα πεθερικά μου και πέσανε με τα μούτρα! Υλικά:
Εκτέλεση:Παίρνω την κονσέρβα και την αδιάζω σε ένα μπωλ μαζί με το ζουμάκι της. Ψιλοκόβω το σκόρδο και προσθέτω το ξυδάκι. Αφήνω το μίγμα αυτό 1-2 ώρες και ύστερα παρασκευάζω το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Αντί για 2 ποτήρια νερό βάζω το ζουμάκι των παντζαριών, (χωρίς το σκόρδο) και συμπληρώνω με νερό ώστε να έχω 2 ποτήρια υγρών. Αδειάζω το μίγμα σε φόρμα που να ανοίγει (όπως αυτή της Tupper). Βάζω τη φόρμα στο ψυγείο και όταν σφίξει το μίγμα ξεφορμάρω σε σερβίρω. Είναι πολύ δροσερή και τρώγεται ευχάριστα με ψητό κρέας. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11604 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 25/04/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023