Επιλογές μελών
Σάββατο, 27/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Ζαχαροπλαστική - Κέικ Κέϊκ αμυγδάλου σιροπιαστό
Κέϊκ αμυγδάλου σιροπιαστό |
Έχει υποβληθεί από yiouli | ||||
Σάββατο, 23/02/08 | ||||
Υλικά:
Εκτέλεση:Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τ' αυτά και μετά το γάλα. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα χοντροκομμένα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε τη φαρίνα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 περίπου ώρα (ανάλογα με το φούρνο) κάνοντας και το τέστ του μαχαιριού για να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ψηθεί. Το σιρόπι το βράζουμε περίπου 10-15 λεπτά και το ρίχνουμε στο γλυκό μόλις βγει από το φούρνο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11497 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 25/03/13 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023