Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαλάτα κηπουρού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από crystal   
Σάββατο, 23/02/08

Υλικά 

  • Καροτο
  • Καυτερο ρεπανι ή αλλιως Χρενο
  • Ρεπανι
  • Αγγουρακι Τουρσι
  • Σελινο
  • Μαγιονεζα
  • λιγη Κετσαπ-προαιρετικα
  • λιγη ζαχαρη
  • ξυδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

τριβουμε στον τριφτη το καροτο και τα ρεπανια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα με αλατι..(μπορουμε και να τα αφησουμε χωρις αλατι βεβαια)
Στραγγιζουμε και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα.
Οι αναλογιες ποικιλουν αναλογα με την ποσοτητα που θελουμε να φτιαξουμε και ποιο υλικο θελουμε να ειναι πιο εντονο..

Υ.Γ.
τα ρεπανια να τα καθαρισουμε πολυ επιφανειακα,οπως κανουμε με τα φρουτα,διοτι η εντονη καυτερη γευση τους ειναι πιο κοντα στη φλουδα.

Η τελικη συνταγη ειναι γνησιο παιδι του φορουμ,οπου μετα απο αναζητησεις,προβληματισμο σχετικα με τα ειδη του ραπανιου-ρεπανιου και ψαξιμο σε λεξικα..καταληξαμε εδω.
Μπαινει σε τοστ-σαντουιτσ,μεσα σε πατατες πουρε η πανω σε ψωμι η ακομα και σκετη,πηρουνια-πηρουνια..
(μαλλον καταλαβατε οτι ειναι η μεγαλυτερη φαν της σαλατας αυτης..)
καλη επιτυχιααααα.....


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 11251
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 23-02-2008 22:23
 
Μράβο crystal...τα κατάφερες τελικά!!!! :grin :grin :grin
 
Flora
2. 23-02-2008 23:15
 
:zzz :zzz :zzz  
περιμενα να τελειωσω την ποινικη δικονομια για να αφοσιωθω.. 
 
τελικα αφοσιωθηκα παραπανω απο οτι επρεπε και δεν εδωσα το μαθημα.. 
 
αλλα τουλαχιστον βρηκαμε την συνταγη!!
 
crystal

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 23/02/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός