Υλικά
- Καροτο
- Καυτερο ρεπανι ή αλλιως Χρενο
- Ρεπανι
- Αγγουρακι Τουρσι
- Σελινο
- Μαγιονεζα
- λιγη Κετσαπ-προαιρετικα
- λιγη ζαχαρη
- ξυδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τριβουμε στον τριφτη το καροτο και τα ρεπανια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα με αλατι..(μπορουμε και να τα αφησουμε χωρις αλατι βεβαια) Στραγγιζουμε και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα. Οι αναλογιες ποικιλουν αναλογα με την ποσοτητα που θελουμε να φτιαξουμε και ποιο υλικο θελουμε να ειναι πιο εντονο.. Υ.Γ. τα ρεπανια να τα καθαρισουμε πολυ επιφανειακα,οπως κανουμε με τα φρουτα,διοτι η εντονη καυτερη γευση τους ειναι πιο κοντα στη φλουδα.
Η τελικη συνταγη ειναι γνησιο παιδι του φορουμ,οπου μετα απο αναζητησεις,προβληματισμο σχετικα με τα ειδη του ραπανιου-ρεπανιου και ψαξιμο σε λεξικα..καταληξαμε εδω. Μπαινει σε τοστ-σαντουιτσ,μεσα σε πατατες πουρε η πανω σε ψωμι η ακομα και σκετη,πηρουνια-πηρουνια.. (μαλλον καταλαβατε οτι ειναι η μεγαλυτερη φαν της σαλατας αυτης..) καλη επιτυχιααααα..... Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 12360 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |