Υλικά
- 3/4 φλυτζανιού σπορέλαιο
- 1 φλυτζάνι ζάχαρη
- 1 φλυτζάνι καρότο τριμμένο
- 1 φλυτζάνι μήλο τριμμένο
- 1 φλυτζάνι καρυδόψιχα
- 2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 κ.γ. μπέκιν
- χυμό μισού λεμονιού
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη κοσκιννίζουμε το αλεύρι και το μπέκιν, κάνουμε μια λακουβίτσα και προσθέτουμε το σπορέλαιο, την ζάχαρη το καρότο , το μήλο, το ξύσμα και την καρυδόψυχα. Στο τέλος διαλύουμε την σόδα στο χυμό λεμονιού και την ρίχνουμε και αυτή.Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα βάζουμε σε λαδωμένη μακρόστενη φόρμα. Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου. Οταν κρυώσει το βγάζουμε από την φόρμα και το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 26757 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |