Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ραβανί Νο.05 (με ινδική καρύδα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από xrysa   
Παρασκευή, 29/02/08
Υλικά
  • 1 1/2 φλυτζάνι καρύδα ινδική
  • 2 φλυτζάνια αλεύρι
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι γάλα
  • 6 αυγά
  • 1 κ.γ μπέικιν
  • 1 κ.γ. σόδα
  • 2 κ.σ. ούζο
  • 250 γρ. μαργαρίνη
  • 1 βανίλια
Σιρόπι
  • 3 ποτήρια ζάχαρη
  • 4 ποτήρια νερό
  • 1κ.γ. χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα. Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγγα.Προσθέτουμε στο μίγμα των κρόκων το γάλα, το ούζο, την σόδα, την βανίλια και την ινδική καρύδα.Ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι με την μαρέγγα και τέλος το μπέκιν.Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα περίπου.Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και ετοιμάζουμε το σιρόπι. Το βράζουμε για 5' και το ρίχνουμε στο γλυκό. Από πάνω το στολίζουμε με ινδική καρύδα.

Καλή επιτυχία

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 12243
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 06/05/10 )