Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψαρόσουπα Μήλου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
1 κιλό φρέσκα ψάρια
3-4 καρότα
4-5 πατάτες
2 κλαδάκια σέλινο
3 κρεμμύδια ξερά (κομμένα στα τέσσερα)
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλη ντομάτα (κομμένη στα τέσσερα)
1 φύλλο δάφνης
1 φλυτζανάκι αστράκι (πάστα)


Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό, να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε τα ψάρια σε πιατέλα προσεκτικά, μαζί και 1-2 πατάτες, 1-2 καρότα για γαρνιτούρα. Τα υπόλοιπα τα περνάμε από τον μύλο των χορταρικών και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα και το αστράκι και το βράζουμε για 10 λεπτά. Το αφήνουμε για λίγο να φουσκώσει η πάστα. Η σούπα πρέπει να είναι χυλωμένη.

Σημ.: Τα ψάρια σερβίρονται στην πιατέλα ξεχωριστά ή, εάν θέλουμε, τα καθαρίζουμε και ρίχνουμε τα κομμάτια μέσα στη σούπα.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )