Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Ψαρονέφρι με κρέμα τυριού μετσοβόνε
Ψαρονέφρι με κρέμα τυριού μετσοβόνε Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
Έχει υποβληθεί από zoi   
Τρίτη, 18/03/08
dsc02043_400
Πάρα πολύ απλό κι εύκολο φαγάκι, το οποίο γίνεται και με φιλέτο γαλοπούλας, μοσχαριού ή κοτόπουλου.

Υλικά (για 2 άτομα):

  • Ένα ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2/3 κουτιού κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα του τσαγιού τριμμένο μετσοβόνε
  • Για το ρύζι:
  • 125gr καστανό ρύζι
  • 250ml νερό
  • Αλάτι
  • ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το ψαρονέφρι στο βούτυρο για λίγο από τη μια μεριά και για λίγο από την άλλη για να μην γίνει σκληρό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί κι αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει για λίγο. Σερβίρουμε μα ρύζι καστανό το οποίο έχουμε σιγοβράσει σε κλειστή κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού με λίγο αλάτι και ελάχιστο βούτυρο.

Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (28) | Εμφανίσεις: 20559
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 18-03-2008 21:47
 
Ζωίτσα είσαι μία από τις σημαντικότερες μέντορές μου! Η φωτό σου εκπληκτικκή και το φαγητούλι δείχνει πεντανόστιμο :)
 
Ranja
2. 21-08-2008 12:29
 
Καταπληκτικό φαγητό, Ζωή! Οι φίλοι μας, που τους το μαγείρεψα, γλείψανε και τα πιάτα, το μετσοβόνε του πάει τέλεια! Πεντανόστιμη συνταγή!!!
 
katerina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 21/03/08 )