Πάρα πολύ απλό κι εύκολο φαγάκι, το οποίο γίνεται και με φιλέτο γαλοπούλας, μοσχαριού ή κοτόπουλου. Υλικά (για 2 άτομα):
- Ένα ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2/3 κουτιού κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα του τσαγιού τριμμένο μετσοβόνε
- Για το ρύζι:
- 125gr καστανό ρύζι
- 250ml νερό
- Αλάτι
- ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το ψαρονέφρι στο βούτυρο για λίγο από τη μια μεριά και για λίγο από την άλλη για να μην γίνει σκληρό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί κι αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει για λίγο. Σερβίρουμε μα ρύζι καστανό το οποίο έχουμε σιγοβράσει σε κλειστή κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού με λίγο αλάτι και ελάχιστο βούτυρο. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (28) | Εμφανίσεις: 20559 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |