Υλικά: - 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα (σε μερίδες)
- 5-6 μεγάλες πατάτες
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 4 κόκκους μπαχάρι
- ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
- 2 λεμόνια
- λάδι
Εκτέλεση: Σωτάρουμε το κρέας και ρίχνουμε το κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη. Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι, τα μπαχάρια, τη ρίγανη, νεράκι (περίπου 1 ποτήρι) και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε λίγο επιπλέον λάδι και το αφήνουμε να βράσει καλά. Εγώ το βάζω στη χύτρα τουλάχιστον μισή ώρα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα μόλις βράσει το κρέας και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Αν το φαγητό έχει παραπάνω νερό τότε βγάζουμε λίγο ζουμί και το 'δένουμε' με λίγο αλεύρι, (1 φλ. ζουμί - 1 κουτ. σούπας αλεύρι). Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 22195 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |