Επιλογές μελών
Παρασκευή, 26/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Ξιφίας σε ελαιόλαδο με φασκόμηλο
Ξιφίας σε ελαιόλαδο με φασκόμηλο |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Κυριακή, 27/05/07 | |
Υλικά: 600 γρ ξιφία κομμένο σε τέσσερα φιλέτα 4 κουτ.σ ελαιόλαδο 1 κουτ.σ ξύδι 2 κουτ.σ φύλλα φρέσκο φασκόμηλο ξύσμα από δυο λεμόνια αλάτι φρεσκοκομμένο πιπέρι Τρόπος παρασκευής Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζουμε τον ξιφία για 1 έως 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τραβάμε το ξιφία από το τηγάνι τον τοποθετούμε σε πιατέλα και αλατίζουμε. Στο ίδιο τηγάνι και στο ίδιο λάδι δυναμώνοντας την φωτιά σοτάρουμε για 1-2 λεπτά το φασκόμηλο και το ξύσμα από το λεμόνι , τραβάμε από την φωτιά «σβήνουμε» με το ξύδι και περιχύνουμε αμέσως τον ξιφία. Σερβίρουμε τον ξιφία με φρεσκοκομμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με χοντροκομμένες τηγανιτές πατάτες |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023