Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κατσίκι πικάντικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από THEOHARIS   
Τρίτη, 25/03/08
Υλικά
  • 2 κιλά κρέας
  • 2 ντομάτες χοντροκομμένες
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 κιλό αντεράκι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα σουβλίζουμε, τυλίγοντας τα με αντεράκια, τα βγάζουμε από τη σούβλα και τα τοποθετούμε κυκλικά σε γάστρα ή πυρέξ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (χωρίς καθόλου νερό) και τα ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 200° C
Ενας υπέροχος μεζές
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4901
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 25-03-2008 19:25
 
Βρε Χάρη μου, πολύ μπαμ μπουμ είναι αυτή η συνταγή. Πόσα αντεράκια θέλουμε? Κανένα κιλό? Αφού έχουμε κόψει το κρέας σε μερίδες γιατί πρέπει να τα σουβλίσουμε και να τα τυλίξουμε με τα έντερα? Δεν μπορεί να γίνει χωρίς το σούβλισμα όπως κάνουμε τα γαρδουμπάκια π.χ.? Παίζει κάποιο ρόλο? Διαφώτισέ με!!! please!!!!
 
Mary
2. 25-03-2008 22:29
 
Κι εγώ μπερδεύτηκα. Στα υλικά δε λέει για αντεράκια. Για το κρέας δεν αναφέρεται το είδος (πρέπει κάποιος να δει τον τίτλο για να καταλάβει). Από όσο καταλαβαίνω όταν λες σούβλισμα εννοείς τα περνάμε σε σούβλα γιατί συνηθίζεται με τη λέξη σούβλισμα να εννοούμε τον τρόπο ψησίματος. Χάρηηηη, διευκρινίσεις pleasee 8)
 
rena
3. 25-03-2008 22:31
 
Aαα κι άλλη ερώτηση..γιουβέτσι εννοείς το σκεύος ή τη μανέστρα? Μπερδεύτηκα γιατί το λες μεζέ και θεωρώ ότι αν είναι με μανέστρα είναι πλήρες γεύμα.
 
rena
4. 26-03-2008 12:23
 
Χάρη όταν θα έχει και φωτο βάλτην γιατί υποψιάζομαι ότι είναι σούπερ και αυτή η συνταγή σου.
 
sgr
5. 26-03-2008 14:50
 
Χάρη άν δεν κάνω λάθος πρέπει πρώτα να σουβλίσουμε και να τυλίξουμε τα κομμάτια του κρέατος με τα έντερα ούτως ώστε όταν βγάλουμε την σούβλα να μείνει ένα ρολλό σαν το κοκορέτσι?γιατί αυτό το "κυκλικά" έτσι το καταλαβαίνω.Ρένα γιουβέτσι είναι το σκεύος το πήλινο που ψήνουμε,γι'αυτό λέμε "κρέας με μανέστρα γιουβέτσι" κτλ.Απο συνήθεια όμως το φαγητό το λέμε γιουβέτσι :roll
 
YANNA
6. 26-03-2008 15:05
 
Ναι Yanna, αυτό εννοεί ο ποιητής !
 
sgr
7. 26-03-2008 16:41
 
Ναι βρε Λίζα μου , ο ποιητής το εννοεί αλλά εμείς που δεν έχουμε τη φαντασία του καλιτέχνη? :upset Πάντως Χάρη με έβαλες σε ιδέες και θα το δοκιμάσω σύνμτομα γιατί σίγουρα είναι νοστιμότατο.Μπράβο. :zzz
 
atalanth
8. 26-03-2008 20:53
 
Κορίτσια να τις προσέχετε τις συνταγές που βάζουν οι άντρες, είναι σαν να μας δείχνουν το δρόμο για την καρδιά τους! Σίγουρα θα το φτιάξω αυτό το φαγητό, αν και ποτέ ξανά δεν έχω μπλεχτεί με αντεράκια και τα τοιαύτα... άντε και καλή μας επιτυχία :grin
 
Ranja

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 26/03/08 )