Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Νηστίσιμα arrow Φασόλια μαυρομάτικα - νηστίσιμα
Φασόλια μαυρομάτικα - νηστίσιμα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από yiouli   
Τρίτη, 01/04/08
Υλικά:
  • 1 σακουλάκι φασόλια μαυρομμάτικα
  • 1 τομάτα ψιλοκομμένη
  • λίγο pummaro
  • αλάτι - πιπέρι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • λαδάκι μπόλικο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό προαιρετικά
Εκτέλεση:
Βράζουμε στη χύτρα τα φασόλια να μαλακώσουν αρκετά.
Αδειάζουμε το νερό και προσθέτουμε νέο. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να χυλώσει.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 10631
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 03-04-2008 23:56
 
Yiouli, να ρωτήσω κάτι ίσως... ανόητο αλλά ως beginner; Τα φασόλια τα ξαναβάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά; Πόσο λάδι περίπου δηλαδή; και πόσο νερό τη δεύτερη φορά; Sorry για τις ίσως αυτονόητες απαντήσεις αλλά... τώρα μαθαίνω!
 
beginner
2. 06-04-2008 08:40
 
Κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος γι¨αυτό μην αγχώνεσαι. Λοιπόν, τα φασόλια βράζουν με τα υπόλοιπα υλικά κανονικά, νερό δεν θα βάλεις πολύ, ίσα-ίσα να σκεπάζονται και θα τα παρακολουθείς γιατί όλα τα φαγητά με άμυλο έχουν την τάση να κολλάνε αμέσως. Λάδι περίπου 1 φλ. του τσαγιού για να μην είναι νερόβραστα. 
Όμως, τα πάντα στη μαγειρική είναι ΚΑΙ θέμα γούστου. Για παράδειγμα εμείς θέλουμε τα λαδερά με πολύ λάδι. Δοκιμάζεις και μαθαίνεις, δεν γίνεται διαφορετικά.
 
yiouli

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 02/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός