Αν βάλουμε μέσα σε ένα μπουκάλι κοκκινο κρασί (οχι γλυκο) και μέσα βάλουμε ένα χοντρό μακαρόνι όταν το μακαρόνι λιώσει θα έχουμε ένα ωραιότατο ξύδι... Δοκιμάστε το..Θα πάρει λίιγο καιρό να λιώσει το μακαρόνι άλλα γίνεται ωραίο και αν μέσα βάλουμε σκόρδο ή έστραγκον θα έχει και υπέροχη γέυση ειδανικό για σαλάτες και ντίπ. Τα μυρώδικά φυσικά αφού γίνει το ξύδι....
Υπάρχει ένα βιβλίο που λέγεται τα μυστικά της γιαγιάς εκεί βρήκα για το ξύδι και για πολλές άλες ενδιφέρων τεχνικές που αξίζουν να τις κρατήσουμε γιατι η γνώση του παρελθοντος είναι αυτή που λύπει από τα Ελληνικά νοικοκυριά. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8247 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |