Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Τεχνικές arrow Φτιάξτε το δικό σας ξύδι
Φτιάξτε το δικό σας ξύδι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από azouza17   
Τετάρτη, 09/04/08

Αν βάλουμε μέσα σε ένα μπουκάλι κοκκινο κρασί (οχι γλυκο) και μέσα βάλουμε ένα χοντρό μακαρόνι όταν το μακαρόνι λιώσει θα έχουμε ένα ωραιότατο ξύδι... Δοκιμάστε το..Θα πάρει λίιγο καιρό να λιώσει το μακαρόνι άλλα γίνεται ωραίο και αν μέσα βάλουμε σκόρδο ή έστραγκον θα έχει και υπέροχη γέυση ειδανικό για σαλάτες και ντίπ. Τα μυρώδικά φυσικά αφού γίνει το ξύδι....

Υπάρχει ένα βιβλίο που λέγεται τα μυστικά της γιαγιάς εκεί βρήκα για το ξύδι και για πολλές άλες ενδιφέρων τεχνικές που αξίζουν να τις κρατήσουμε γιατι η γνώση του παρελθοντος είναι αυτή που λύπει από τα Ελληνικά νοικοκυριά.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6646
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 09-04-2008 22:31
 
Πράγματι πολύ ενδιαφέρον!!!Δεν το έχω ξανα ακούσει αυτό.Έχω ένα μπουκαλάκι κόκκινο κρασί φυλαγμένο...Λές???
 
julia1984

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/04/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός