Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Τεχνικές arrow Φύλλο για πίτες και η σωστή χρήση του για καλύτερα αποτελέσματα
Φύλλο για πίτες και η σωστή χρήση του για καλύτερα αποτελέσματα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azouza17   
Κυριακή, 13/04/08

Λίγα πράγματα που μας βοηθουν να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε πίτες και γλυκίσματα με φύλλο. Τα διάβασα σε ένα περιοδικό μαγειρικης και ήθελα να τα μειραστώ μαζί σας.

  • Πάντα πρίν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την πίτα μας βγάζουμε το φύλλο τουλάχιστον δύο ώρες από το ψυγείο.
  • Όταν τελειώσουμε και η πίτα ή το γλυκό μας είναι έτοιμο χαράζουμε το φύλλο πριν να το βάλουμε στο φούρνο και αυτό γιατί με αυτό τον τρόπο αν σιροπιαστεί το φύλλο μετά περνάει το σιρόπι σε όλες τις στρώσεις και επίσης ή πίτα μας ψήνεται καλύτερα και ξέρουμε πως θα την κόψουμε.
  • Πάντα για να μην γυρίσει το τελευταίο φύλλο προς τα επάνω κατά το ψήσιμο το βρέχουμε με νερό πρίν το βάλουμε στον φούρνο.
    Μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα υλικά μας θα πρέπει το φύλλο να είναι σκεπασμένο με μια νωπή πετσέτα γιατί έτσι εαν θέλουμε να τυλίξουμε κάτι δεν θα σπάζει.
Υπάρχουν τα εξής είδη φύλλου.
  • ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
  • ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ
  • ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑϊΦΙ
  • ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
  • ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ)

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11220
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 13-04-2008 19:42
 
πολυ χρησιμο να εισαι καλα!!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/04/08 )