Σελίδα 2 από 2 Υλικά για 4 μερίδες - 2 μεγάλα φιλέτα πέρκας
- ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σ ένα πυρεξ και πασπαλίζουμε με τον μισό μαιντανό. Χτυπάμε σε σέικερ το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο πιπέρι και 2 γουλιές νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε μέτριο, προθερμασμένο φούρνο για 40’ περίπου. Όταν ετοιμαστεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο φρέσκο μαιντανό και σερβίρουμε με ρυζότο ανάμεικτων λαχανικών. Προσθήκη ως Αγαπημένο (78) | Εμφανίσεις: 108997 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|