Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πέρκα με μουστάρδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 14
Έχει υποβληθεί από Flora   
Δευτέρα, 14/04/08
Ευρετήριο άρθρου
Πέρκα με μουστάρδα
Σελίδα 2
p2260483_400
Υλικά για 4 μερίδες
  • 2 μεγάλα φιλέτα πέρκας
  • ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σ ένα πυρεξ και πασπαλίζουμε με τον μισό μαιντανό. Χτυπάμε σε σέικερ το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο πιπέρι και 2 γουλιές νερό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε σε μέτριο, προθερμασμένο φούρνο για 40’ περίπου. Όταν ετοιμαστεί πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο φρέσκο μαιντανό και σερβίρουμε με ρυζότο ανάμεικτων λαχανικών.

p2260472_400 p2260475_400
Προσθήκη ως Αγαπημένο (78) | Εμφανίσεις: 79700
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (17)
1. 14-04-2008 21:18
 
Αχ βρε Φλώρα θα με κάνεις να το δοκιμάσω και δεν είμαι ένθερμη οπαδός των ψαριών. Χρησιμοποιείς μόνο πέρκα ή γίνεται και με άλλο ψαρόνι?  
 
Επιμένω οι φωτος σου βγαίνουν τέλειες και λαχταριστές μπορώ να πω.
 
rena
2. 14-04-2008 22:27
 
Το έχω δοκιμάσει και με γλώσσα και είναι εξίσου νόστιμο :) 
Ο καλλιτέχνης για τις φώτο τις περισσότερες φορές είναι ο σύζυγος...για να δικαιολογεί την πανάκριβη φωτογραφική μηχανή του ;)
 
Flora
3. 15-04-2008 09:08
 
Tελικά λειτουργεί η φωτογραφική μηχανή ε;; 
Μπράβο Φλώρα τέλεια συνταγή για μας που προσέχουμε.Λεμε τώρα!!
 
al1975
4. 15-04-2008 10:12
 
ΦΛΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ!!!! :zzz
 
melina
5. 12-02-2009 17:00
 
Μόλις δοκίμασα αυτή τη συνταγή. Είναι κάτι περισσότερο από τέλεια. Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη !!!! Συγχαρητήρια! :)
 
ladyseral
6. 30-04-2009 15:31
 
Φλώρα πραγματικά υπέροχο φαγάκι που είναι από καιρό στα αγαπημένα μας και το φτιάχνω και με γλώσσα. Επίσης εκτός από ρυζάκι το φτιάχνω και με πατατούλες που τις βράζω 15 λεπτά και τις στρώνω στο ταψί σε φέτες και από πάνω όλα τ άλλα κανονικά. Κι έτσι πολύ ωραίο γίνεται.Μπράβο για την ιδέα σου ;)
 
Fey
7. 30-04-2009 15:36
 
Σε ευχαριστώ Φαίη!! 
Πολύ νόστιμο γίνεται και με πράσα...θα το φτιάξω τις επόμενες μέρες, να το ποστάρω...βλέπεις μου λείπουν οι φωτογραφίες :upset
 
Flora
8. 12-05-2009 10:25
 
Φλώρα, παρακινούμενη χθες από ένα σχόλιο της Μαίρης, αγόρασα ένα φιλέτο πέρκας και έκανα δοκιμαστικά τη συνταγή σου. Ο γιος μου ξετρελάθηκε και το ίδιο κι εγώ. Είναι λάτρης της μουστάρδας αλλά ποτέ δεν είχα σκεφθεί να τη βάλω σε ψάρι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ακόμη ένας τρόπος μαγειρέματος προστέθηκε στο μενού του παιδιού που είναι και λίγο δύσκολο. :zzz :zzz :zzz
 
despoinaki
9. 12-05-2009 15:50
 
Η συνταγή αυτή είναι εγγυημένη για «δύσκολα» παιδιά!!! Ήμουν σίγουρη Δέσποινα ότι θα άρεσε και στο γιό σου! :zzz
 
Mary
10. 12-05-2009 16:25
 
Μάλλον Μαίρη, μας "έχεις" καταλάβει. Ίσως γιατί έχουμε παιδάκια που πλέουν στα ίδια μήκη κύματος. Αν θυμάμαι καλά τα δικά σου έχουν γενέθλια στις 8 Μαρτίου και το καμάρι μου στις 11. Λες να φταίει αυτό; :zzz
 
despoinaki
11. 13-05-2009 08:21
 
despoinaki, χαίρομαι πολύ που άρεσε στο μικρό σου η πέρκα :grin :grin  
Η αλήθεια είναι πως η πέρκα και η γλώσσα είναι από τα αγαπημένα ψάρια των παιδιών μιας και δεν έχουν κόκαλα και έντονη μυρωδιά!Η δική μου η μαμά, έτσι μας "ξεγελούσε" ;)
 
Flora
12. 24-01-2011 22:33
 
Πολύ ωραία συνταγή Φλώρα! Σήμερα την δοκιμάσαμε, δεν έμεινε τίποτα!
 
Marinaki
13. 25-01-2011 07:52
 
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε, Μαρινάκι, αν και το αντίθετο είναι δύσκολο με τη συγκεκριμένη συνταγή :grin
 
Flora
14. 01-06-2011 22:23
 
Απο τις ωραιότερες συνταγές ψαριού που έχω φάει. :p :p :p
 
KATERINA71
15. 06-06-2011 12:41
 
Κατερίνα σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)
 
Flora


Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/04/10 )