Υλικά: - 1 πακέτο φάβα
- 2 κ.γ. αλάτι
- λάδι
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λεμόνι
Εκτέλεση Βράζουμε τη φάβα εως ότου μαλακώσει (περίπου 40') με σκέτο νερό. Κατόπιν την περνάμε απο το μύλο του πουρέ και την ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα με το αλάτι. Την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει (την κάνουμε όσο πηχτή θέλουμε). Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λάδι και λεμόνι. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 12923 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |