Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ιμάμ Μπαϊλντί Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από vago   
Παρασκευή, 02/05/08
01052008217_400

Υλικά:

  • 8 μελιτζάνες τσακώνικες
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες λεπτές
  • 4 σκ. σκορδο ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • Λάδι
Εκτέλεση:

Πλένουμε, καθαρίζουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες. Σε μπωλ ανακατεύουμε τα κρεμμύδια, το σκορδο και το μαιντανό. Γεμίζουμε τις μελιτζάνες, τις βάζουμε σε κατσαρόλα στη σειρά και τις σωτάρουμε ελαφρά στο λάδι. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι, ότι περίσσεψε από τη γέμισηι και ενα ποτήρι νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν οι μελιτζάνες και να δέσει η σάλτσα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8456
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 02-05-2008 10:03
 
Αγαπημένο φαγητό που όμως είμαι η μόνη που το τρώω στο σπίτι και έτσι δεν το φτιάχνω συχνά οπότε δεν σε πειράζει να τσιμπήσω ένα κομματάκι ? 
:) :)
 
xrysa
2. 02-05-2008 15:56
 
Παρομοίως και στο δικό μου σπίτι, οπότε όταν το μαγειρεύω φτιάχνω πολύ μικρή ποσότητα, μιας και ο καλός μου μόλις που θα το δοκιμάσει...  
Σούπερ Vago!
 
Ranja
3. 02-05-2008 17:15
 
Και μεις το αγαπάμε πολύ αυτό το φαγητό (εκτός από την κόρη μου που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά της) και το καλοκαίρι το κάνουμε συχνά. Καμμιά φορά τρίβω και λίγο καρότο μέσα για να αυξήσω λίγο τη γέμιση. Μπράβο Βάγγο!!
 
Mary
4. 06-05-2008 10:08
 
Αγαπημένο φαγητό Βάγγο μου, έτσι το κάνω και εγώ μόνο που καθαρίζω μέσα τις μελιτζάνες και βάζω εκεί την γέμιση μαζί με τα κομματάκια απο την ψίχα της μελιτζάνας.  
 
Σε θαυμάζω πάντα που ενω είσαι τόσο μικρή μαγειρεύεις πολύ παραδοσιακά και ετσι το παιδάκι σου θα μάθει όλες τις γεύσεις.!!! Μπράβο !
 
mb04

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/06/10 )