Επιλογές μελών
Δευτέρα, 29/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Χταπόδι με Λάδι και Ρίγανη
Χταπόδι με Λάδι και Ρίγανη |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Κυριακή, 27/05/07 | |
Υλικά: 1 1/2 κιλό χταπόδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα) 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες) 4 κουταλιές ξύδι αλάτι, πιπέρι ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος) Τρόπος παρασκευής Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά. Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα. Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023