Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Χταπόδι με Λάδι και Ρίγανη
Χταπόδι με Λάδι και Ρίγανη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07

Υλικά:
1 1/2 κιλό χταπόδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα)
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες)
4 κουταλιές ξύδι
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

Τρόπος παρασκευής
Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά. Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα.

Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )