Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φρέσκος Σολομός Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
2 φέτες φρέσκου σολομού
1 μεγάλο κρεμμύδι
άνηθος (μόνο τις άκρες, χωρίς κοτσανάκια)
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής
ΚΚόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Έχουμε ετοιμάσει 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο πάνω στα οποία βάζουμε από μία φέτα σολομό. Τοποθετούμε πάνω μοιράζοντάς το το κομμένο κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με μπόλικο άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε από ένα κουταλάκι ελαιόλαδο στην κάθε φέτα. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο (ή και περισσότερο) και τοποθετούμε τα 2 πακετάκια μέσα για 1/2 ώρα.

ΣΗΜ: Εάν ο σολομός είναι χονδροκομμένος γίνεται πιο αφράτος.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )