Επιλογές μελών
Δευτέρα, 29/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Φρέσκος Σολομός
Φρέσκος Σολομός |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Δευτέρα, 28/05/07 | |
Υλικά: 2 φέτες φρέσκου σολομού 1 μεγάλο κρεμμύδι άνηθος (μόνο τις άκρες, χωρίς κοτσανάκια) αλάτι-πιπέρι 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο Τρόπος παρασκευής ΚΚόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Έχουμε ετοιμάσει 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο πάνω στα οποία βάζουμε από μία φέτα σολομό. Τοποθετούμε πάνω μοιράζοντάς το το κομμένο κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με μπόλικο άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε από ένα κουταλάκι ελαιόλαδο στην κάθε φέτα. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο (ή και περισσότερο) και τοποθετούμε τα 2 πακετάκια μέσα για 1/2 ώρα. ΣΗΜ: Εάν ο σολομός είναι χονδροκομμένος γίνεται πιο αφράτος. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023