Υλικά - 2 μικρές πατσούλες αρνίσιες (μαζί με τα ποδαράκια τους)
- λίγα έντερα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κρεμμυδάκι ξερό
- 1/2 ματσάκι μάραθο
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- 2 λεμόνια (το χυμό)
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατσούλες, τα ποδαράκια και λίγα έντερα που τα κάνουμε μικρές πλεξίδες. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και τον μάραθο ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τις πατσές ψιλοκομμένες και τα πόδια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Αλατίζουμε, προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει το φαγητό. Οταν οι πατσές πιρουνίζονται προσθέτουμε τα έντερα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να γίνουν και αυτά. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο. Το ρίχνουμε στο φαγητό και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10784 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |