Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ριγανοκεφτέδες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Πέμπτη, 22/05/08

Υλικά:

  • 100 γρ κορυφές από φρέσκια ρίγανη
  • 4 πατάτες μεγάλες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 3- 4κουτ σούπας μαϊντανό
  • 2 αυγά
  • Ξερό ψωμί τριμμένο στον τρίφτη
  • Αλάτι
  • Αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες καλά, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε μικρά κομμάτια .

Σε νερό που βράζει ζεματάμε για 1-2 λεπτά τις κορυφές της ρίγανης.Τις βγάζουμε και τις στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.Τις ψιλοκόβουμε.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρίγανη τις πατάτες το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, το μαϊντανό και το αλάτι μέχρι να γίνουν πουρές.Ρίχνουμε όσο ψωμί χρειαστεί για να σφίξει το μείγμα.

Πλάθουμε κεφτεδάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4785
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/05/08 )