Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τηγανιτό Χταπόδι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
ελάχιστο πιπέρι
ελάχιστη ρίγανη
11/2 φλιτζάνια τσ. κρασί κόκκινο


Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι σκέτο(χωρίς νερό), γιατί ψήνεται με το δικό του νερό.
Σκεπάζετε με ένα καπάκι και σιγοψήνετε για 40 λεπτά.
Τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αφήνετε να ψηθεί για ακόμη 20 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί.
Σκεπάζετε και βράζετε για 15 λεπτά ώστε να πήξει η σάλτσα.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός