Επιλογές μελών
Δευτέρα, 29/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Ψάρι α λα Σπετσιώτα
Ψάρι α λα Σπετσιώτα |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Δευτέρα, 28/05/07 | |
Υλικά: 1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο 4 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες 3/4 φλυτζάνι λάδι 1 κουταλάκι πελτέ 1/2 ποτηράκι κρασί 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 λεμόνι στυμμένο αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε σε ροδέλλες το ψάρι Βάζετε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψάκι Αλατίζετε Σε ένα μπωλάκι βάζουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το κρασί και τον πελτέ Ανακατεύετε πολύ καλά Προσθέτετε τον μαϊντανό και το σκόρδο Περιχύνετε με το μείγμα αυτό το ψάρι Ρίχνετε από πάνω την τομάτα Αλατοπιπερώνετε Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου Κατά διαστήματα βρέχετε το ψάρι με την σάλτσα |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023