Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ψάρι α λα Σπετσιώτα
Ψάρι α λα Σπετσιώτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο
4 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
3/4 φλυτζάνι λάδι
1 κουταλάκι πελτέ
1/2 ποτηράκι κρασί
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι στυμμένο
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Κόβετε σε ροδέλλες το ψάρι
Βάζετε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψάκι
Αλατίζετε
Σε ένα μπωλάκι βάζουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το κρασί και τον πελτέ
Ανακατεύετε πολύ καλά
Προσθέτετε τον μαϊντανό και το σκόρδο
Περιχύνετε με το μείγμα αυτό το ψάρι
Ρίχνετε από πάνω την τομάτα
Αλατοπιπερώνετε
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου
Κατά διαστήματα βρέχετε το ψάρι με την σάλτσα
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )