Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψάρι Πλακί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
Ψάρι για πλακί
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε τα ψάρια
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει
Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
Ρίχνετε την τομάτα
Προσθέτετε το σκόρδο
Αλατοπιπερώνετε
Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου
Σε ένα ταψί βάζετε το ψάρι
Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )