Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ψάρι Φέτα στο φούρνο
Ψάρι Φέτα στο φούρνο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 κιλό ψάρι φιλέτο
1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες
1 κουταλάκι ρίγανη
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι


Τρόπος παρασκευής
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και με αυτά πασπαλίζετε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχετε στρώσει σε ταψί.
Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετείτε μια λεπτή φέτα ντομάτας.
Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβετε και τις σκορπίζετε γύρω από το ψάρι.
Πασπαλίζετε με τη ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
Ψήνετε το ψάρι για 50-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )