Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ψάρια (Γαύροι ή σαρδέλες) Ριγανάτα
Ψάρια (Γαύροι ή σαρδέλες) Ριγανάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 - 2 λεμόνια
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι


Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια από λέπια και εντόσθια , (τους κόβετε τα κεφάλια).
Τα βάζετε σε ρηχό ταψί, τους ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το σκόρδο το λεμόνι και ελάχιστο νερό.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή κρύο σε θερμοκρασία δωματίου.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )