Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ψάρια (Γαύροι ή σαρδέλες) Ριγανάτα
Ψάρια (Γαύροι ή σαρδέλες) Ριγανάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 - 2 λεμόνια
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι


Τρόπος παρασκευής
Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια από λέπια και εντόσθια , (τους κόβετε τα κεφάλια).
Τα βάζετε σε ρηχό ταψί, τους ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το σκόρδο το λεμόνι και ελάχιστο νερό.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή κρύο σε θερμοκρασία δωματίου.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός