ΥΛΙΚΑ - 3-4 μελιτζάνες φλάσκες σε κύβους
- 4-5 πιπεριές κόκκινες και κίτρινες χονδροκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
- 250γρ. φέτα
- 2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ ή τριμμένες με τα χεράκια μας
- 2 φλυτζάνια τριμμένο τυρί κίτρινο μαλακό (γκούντα, ένταμ,κ.λ.π.)
- Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τσιγαρίζουμε λίγο τις μελιτζάνες ή τις ψήνουμε στο φούρνο για να αποφύγουμε το πολύ λάδι και τις στρώνουμε στο ταψάκι. Σε κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι , το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα , τις πιπεριές ,την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την σκορπάμε πάνω στις μελιτζάνες. Περιχύνουμε με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυρί. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Καλή επιτυχία. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 8977 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |