Υλικά - 2 ποτήρια φρέσκου χυμού λεμονιού
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 2κ.σ. ξύσμα λεμονιού
Διαδικασία - Στύβουμε τα λεμόνια και τα περνάμε από σουρωτήρι.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού.
- Το βράζουμε μέχρι να δέσει ο χυμός. Αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο μπουκάλι.
- Το φυλάμε στο ψυγείο. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε προσθέτουμε στο μισό ποτήρι χυμό παγωμένο νερό.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7715 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |