Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Ψητό Αρνί με Τσίλι και Μέλι
Ψητό Αρνί με Τσίλι και Μέλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
8 (520 γρ.) Κοτλέτες αρνιού
2 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
1 κουταλιά Μουστάρδα με σπόρους
1 κουταλάκι Ξύσμα λεμονιού
2 κουταλιές Χυμός λεμονιού
2 κουταλιές Μέλι
2 κουταλάκια (σκόνη) Κάρι
1 κουταλάκι Σαμπάλ οελέκ
1 κουταλάκι Τούρμερικ τριμμένο

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το αρνί και τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Βάλτε τις κοτλέτες πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.
Ψήστε τα και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε.
Σερβίρετέ τες με την κρύα Σάλτσα Ντομάτας.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )