Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψητό Μοσχαράκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
300 γραμ. Καρότο(α)
λίγο Σέλινο
3 σαλάτας Πιπεριές
2 κουταλιές γλυκού Αλάτι

Τρόπος παρασκευής
Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι. Μετά, προσθέτουμε τα χορταρικά (καρότο, σέλινο, πιπεριά) και τα σβήνουμε με ρετσίνα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε νερό και τα βάζουμε στο φούρνο καλά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο.
Όταν γίνει, παίρνουμε το ψητό και βράζουμε τα υπόλοιπα ώσπου να γίνουν.
Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κρέας.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )