Επιλογές μελών
Πέμπτη, 02/05/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Κρεατικά Ψητό Μοσχαράκι
Ψητό Μοσχαράκι |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Δευτέρα, 28/05/07 | |
Υλικά: 1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας 300 γραμ. Καρότο(α) λίγο Σέλινο 3 σαλάτας Πιπεριές 2 κουταλιές γλυκού Αλάτι Τρόπος παρασκευής Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι. Μετά, προσθέτουμε τα χορταρικά (καρότο, σέλινο, πιπεριά) και τα σβήνουμε με ρετσίνα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε νερό και τα βάζουμε στο φούρνο καλά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Όταν γίνει, παίρνουμε το ψητό και βράζουμε τα υπόλοιπα ώσπου να γίνουν. Στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κρέας. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023