Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Χοιρινές Στηθοπλευρές Γλασέ
Χοιρινές Στηθοπλευρές Γλασέ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1/3 φλιτζανιού καφέ Ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού Σάλτσα γουόρτσεστερ
1/3 φλιτζανιού Σάλτσα δαμάσκηνου
1/3 φλιτζανιού Σάλτσα κέτσαπ
1/4 φλιτζανιού Σάλτσα τσίλι
1 κουταλιά φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ
2 κόκκινα φρέσκα (σε φέτες) Τσίλι
2 κιλά Χοιρινές στηθοπλευρές
1/4 φλυτζανιού Μηλόξυδο

Τρόπος παρασκευής
Αφαιρέστε όλο το λίπος από τις στηθοπλευρές.
Βάλτε τις στηθοπλευρές πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τες και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Αλείφετέ τες με το Γλάσο Τσίλι και Δαμάσκηνου σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος.
Γλάσο Τσίλι και Δαμάσκηνου
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο βάζο και χτυπήστε τα καλά.
Βγαίνει περίπου 1 και 3/4 φλιτζανιού γλάσο
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )