Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φιλέτο Ψητό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1 κιλό φιλέτο βοδινό
1/2 φλυτζάνια τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει
Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε στο τηγάνι να τσιγαριστεί λίγο από όλες τις πλευρές
Όταν τσιγαριστεί, το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το λάδι του και το βάζετε σε δυνατό φούρνο να ψηθεί για 15 - 20 λεπτά περίπου
Κατά διαστήματα το περιβρέχετε με το ζουμί του
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )