ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό στάκα
- 2-3 κουταλιές αλεύρι
- 4 αυγά
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι βάζουμε την στάκα και σε χαμηλή φωτιά την αφήνουμε να λιώσει γυρνώντας συνέχεια. Όταν λιώσει ρίχνουμε και το αλεύρι και γυρνάμε καλά να διαλυθεί και να πάει παντού.Τέλος ρίχνουμε τα αυγά αλάτι - πιπέρι και τα τηγανίζουμε με το βούτυρο που βγαίνει από την στάκα (το λεγόμενο στακοβούτυρο).Και είναι έτοιμα. Τώρα αν η στάκα είναι πολύ καλή δεν χρειάζεται και καθόλου αλεύρι. Καλή σας όρεξη. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 8241 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |