Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μανιτάρια κρασάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από Line   
Κυριακή, 15/06/08
ΥΛΙΚΑ
  • 1/2 κιλό μανιτάρια πόρτο μπέλο κομμένα σε χοντρές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο μούλτι
  • λίγο λάδι
  • 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
  • αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε .Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα γυρνάμε μέχρι να ψηθούν. Τέλος τα σβήνουμε με το κρασί και είναι έτοιμα.
  • Είναι ένας κρασομεζές σπέσιαλ.
  • Επίσης μπορείτε να φτιάξετε με όλων των ειδών τα μανιτάρια.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 10989
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 15-06-2008 20:24
 
Ωραίος, εύκολος και νόστιμος ο μεζές που μας προτείνεις Line.
 
sgr
2. 15-06-2008 23:43
 
Line το φτιάχνω κι εγώ έτσι μόνο που βάζω και μαιντανό (το βάζω σε όλα τα φαγητά μου) γιατί μου αρέσει. 8)
 
ELENIKT
3. 15-06-2008 23:43
 
Είναι πεντανόστιμο.Αν το φτιάξεις μία φορά θα θέλεις να το φτιάχνεις συνέχεια.Τα πόρτο μπέλο είναι τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο μεζέ πάντως, αν και αυτά είναι θέμα γούστου. ;)
 
Line
4. 16-06-2008 09:58
 
Καλημέραααααααα, δοκιμάστε να τα αλευρώσετε τα μανητάρια πριν το τηγάνισμα, μαζί με το κρασί βάλτε και 1 κ.γ. ξύδι, φιλιάααααααα :)
 
Sfakianos
5. 20-06-2008 09:17
 
Για το ξίδι δεν ξέρω αν του πάει. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ πολύ θα δοκιμάσω. Για την ώρα, μαζί με το κρασί ρίχνω και κοπανισμένο κόλιαντρο που ειδικά σε κρασομεζέ με κόκκινο κρασί πάει πολύ και μου θυμίζει το κυπριακό φαγητό "αφέλια".
 
Nena
6. 20-06-2008 21:57
 
Για να το λέει ο Σφακιανός κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς (και αυτό το λέω γιατί από τις συνταγές του δείχνει να είναι πολύ μερακλής) και γιατί να μην ταιριάζει άλλωστε..Με την πρώτη ευκαιρία πάντως εγώ θα το δοκιμάσω.
 
Line

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 28/01/10 )