Η συνταγή είναι της φίλης μου της Σελήνης (είναι το νικ της) που είναι μέλος του masa.Την ευχαριστούμε πολύ.
ΥΛΙΚΑ
- 1 διπλό γκαρνί και γάλα για να το χτυπήσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του.
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί εβαπορέ γάλα
- 1 βανίλια
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κουτί cookies με γέυση σοκολάτα
- σιρόπι σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παγώνουμε τα 2 κουτιά γάλα για 4 ώρες.Χτυπάμε το γκαρνι προσθέτοντας την ζάχαρη και την βανίλια.Στη συνέχεια χτυπάμε για 6 λεπτά τα δύο κουτιά γάλα.Ενώνουμε τα δύο μείγματα και προσθέτουμε τα cookies κομμένα σε μικρά κομμάτια.Τοποθετούμε το παγωτό σε τάπερ των 2 περίπου lit σε στρώσεις και ενδιάμεσα ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας.Όταν τελειώσουμε το τοποθετούμε για ένα βράδυ υποχρεωτικά στην κατάψυξη. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 21216 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |