Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού
Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1 μικρή (σε λεπτές φέτες) Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές)
125 γρ. μικρά (σε λεπτές φέτες) Μπιζέλια
250 γρ. (κομμένα στη μέση) Ντοματάκια τσέρι
1/2 φλιτζάνι (40 γρ.) σε νιφάδες Παρμεζάνα
120 γρ. Ρόκα
1 κουταλάκι νιφάδες Τσίλι
2 (650 γρ.) Φιλέτα μοσχαριού
2 κουταλιές Χυμός λεμονιού

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε σε ένα μπολ το τσίλι, το χυμό λεμονιού και το μοσχάρι.
Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο 6 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Στραγγίστε το μοσχάρι και πετάξτε τη μαρινάτα.
Βάλτε το μοσχάρι πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.
Ψήστε μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε.
Κατεβάστε το μοσχάρι και σκεπάστε το. Αφήστε το 5 λεπτά και κόψτε το φέτες.
Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το μοσχάρι, τη ρόκα χοντροκομμένη, τα ντοματάκια, τα μπιζέλια, την πιπεριά και την παρμεζάνα.
Ρίξτε το Ντρέσιγκ Πέστο και ανακατώστε προσεκτικά.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )