Σελίδα 2 από 2 Υλικά - Ένα σκαφάκι φτερούγες κοτόπουλου
- ελαιόλαδο (κατά βούληση)
- 5-6 κ.σ. τεριγιάκι σως
- βασικιλός ξερός
- αλάτι, πιπέρι
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση - Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε πλυμένες και σκουπισμένες τις φτερούγες και τις αναμιγνύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνουμε να μαριναριστούν τουλάχιστον μισή ώρα.
- Σε προθερμασμένο φούρνο τις φτερούγες έως ότου ροδίσουν.
Έτοιμες ! Καλή όρεξη ! Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 20695 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|