Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καρπουζοτηγανίτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Pan   
Τετάρτη, 09/07/08
Είχα βρει από καιρό αυτή την συνταγή και την έφτιαξα εχθές. Την φτιάχνουν στα νησιά των Κυκλάδων. Έγιναν θαυμάσιες!
Υλικά:
  • 2 φλιτζάνια πολτό καρπουζιού
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 1/2 φλιτζάνι μέλι
  • 2 κουταλιές κανέλα για το πασπάλισμα
  • ελάχιστο αλάτι
  • λίγο τσίπουρο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το καρπούζι στο μπλέντερ και το κάνουμε πολτό. Βάζουμε τον πολτό σε μπολ και προσθέτουμε αλεύρι να γίνει χυλός. Μπορείτε να προσθέσετε τσίπουρο, μια και του ταιριάζει. Έτσι τις έφτιαξα. Βάζουμε το λάδι να κάψει και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό. Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές. Τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, τις βάζουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Καλή σας όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5891
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/06/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός