Υλικά
- 2 κιλα μελιτζανες
- λαδι για τηγαισμα
- 1 κιλο γιουρτι
- 3 φλυτζανια ντοματα
- κρεμμυδι
- σκορδο
- αλατι
- πιπερι
- ζαχαρη
Εκτέλεση Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και όσο τις έχουμε σε χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια, σ' ενα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, τσιγαρίζουμε πρώτα το σκόρδο μετά το κρεμμύδι και στην συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη. Παίρνουμε ένα τετράγωνο πυρέξ ρίχνουμε λίγη φρυγινιά στη συνέχεια λίγες μελιτζάνες από πάνω σάλτσα, γιούρτι, μελιτζάνες , σάλτσα. γιαούτι. Ψήνουμε για μιά ώρα περίπου. Αν θέλουμε πριν το βάλουμε για ψήσιμο ρίχνουμε από πάνω λίγο τυρί τριμμένο ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Το καλοκαίρι όταν το φτιάνχνω για να είναι πιο δροσιστικο δεν το ψήνω καθόλου αφού οι μελιτζάνες είναι τηγανισμένες και με το γιαούτι είναι ένα πάρα πολυ δροσιστικο πιάτο Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 18733 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |