Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ταλιατέλες με συκωτάκια πουλιών Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgr   
Δευτέρα, 04/06/07
Υλικά
  • 1/2 κιλό συκωτάκια πουλιών
  • 1/2 φλ. τσ. βούτυρο ή λάδι
  • 1 ψιλοκομμένο καρότο
  • 1 ψιλοκομμένο μέτριο κρεμμύδι
  • 1 ψιλοκομμένο κλωνάρι σέλινο
  • 200 γρ. μανιτάρια σε φετάκια
  • 1/2 φλ. τσ. άσπρο κρασί
  • 1/2 κιλό πράσινες ταλιατέλες
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε "ραγού" από συκωτάκια. Τα πλένετε και τα ρίχνετε σε νερό που βράζει για 3 περίπου λεπτά, τα στραγγίζετε και τα κόβετε σε τέταρτα.
Σωτάρετε με το λάδι το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα σωτάρετε μαζί για μερικά λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοψηθούν 25 λεπτά. Τα σβήνετε με το κρασί και τα ψήνετε ώσπου να πήξει η σάλτσα τους.
Βράζετε τις ταλιατέλες με μια κουταλιά λάδι και τις στραγγίζετε. Στρώνετε τις ταλιατέλες, προσθέτετε αρκετή παρμεζάνα τριμμένη και το μισό ραγού από συκωτάκια, ανακατεύετε και μετά ρίχνετε επάνω το υπόλοιπο ραγού.
Συνταγή της μητέρας μου.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7958
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 05/08/11 )