ΥΛΙΚΑ
- 1ποτήρι νερό
- 2 1/2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
- 1 ποτήρι λάδι ραφινέ
- 1 κουταλάκι ξύδι
- 1 κρόκο αυγού
- 1 λεμόνι
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο και ρίχνετε το διαλυμένο κορν φλάουρ μέσα ενώ ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει. Στην συνέχεια το αδειάζεται σε ένα άλλο μπολ. Όταν κρυώσει λίγο τότε ρίχνεται το αυγό και ανακατεύετε ενώ προσθέτουμε και το λάδι λίγο λίγο. Όταν ρίξουμε και το λάδι βάζουμε το ξύδι το αλάτι και το λεμόνι. Αφού τα χτυπήσουμε καλά τότε η μαγιονέζα είναι έτοιμη. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 13061 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |