ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ματσάκι ρόκα
- λίγες λιαστές ντομάτες
- 2 ντομάτες φρέσκες σε ροδέλες
- παρμεζάνα κομμένη σε φλούδες
- ξύδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Βάζουμε την σφολιάτα στο ταψί της τάρτας και το τρυπάμε για να φουσκώσει ομοιόμορφα. Μετά το βάζουμε στον φούρνο να ψηθεί στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
- Μόλις ψηθεί η σφολιάτα την βγάζουμε από τον φούρνο και βάζουμε την ντομάτα, την ρόκα χοντροκομμένη, την λιαστή ντομάτα και την παρμεζάνα.
- Τέλος ραντίζουμε με το μπαλσάμικο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6021 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |