Συστατικά - 1 ματσάκι ρόκα
- 1 πορτοκάλι
- παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 1 κ.σ κουκουνάρι
Ντρέσινγκ
- 1κ.σ. μέλι
- 2κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- 4κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Πλένουμε κόβουμε την ρόκα και την βάζουμε στην πιατέλα.
- Αλατίζουμε.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα το πορτοκάλι, μετά σε λεπτές φετούλες και το προσθέτουμε στην ρόκα.
- Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος τα λεπτοκομμένα φύλλα της παρμεζάνας.
- Κάμουμε το ντρέσιγκ, χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε από πάνω.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4932 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Φυσικά καθένας μπορεί να κάνει αυξομειώσεις στα υλικά του ντρέσιγκ σύμφωνα με τις δικές του γευστικές προτιμήσεις.