Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινά ρολάκια με λαχανικά
Χοιρινά ρολάκια με λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από marios   
Τετάρτη, 29/10/08
Θα χρειαστούμε
  • 8 μπριζόλες χοιρινές λεπτές χωρίς κόκκαλο

Για τη μαρινάδα

  • 1 κουτ. σογια σως
  • 1 κουτ. ελαιολαδο
  • λίγο τριμένο πιπέρι
Γέμιση
  • 1 κουτ. ελαιόλαδο
  • 1 σκόρδο
  • λίγο τζιντζερ
  • 1 καρότο
  • σέλινο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κουτ. σόγια σως
  • 1 κουτ. σησαμέλαιο
  • 2-3 φρεσκα κρεμμυδάκια
  • 4 μανιτάρια
  • 2 κουτ. βουτυρολιγο σουσάμι
__400_02
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομματια.
Σε ενα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει κ προσέτουμε το τζιντζερ και το σκόρδο. Αφου τσιγαριστούν προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετουμε με προσοχή στις μπριζόλες. Κατόπιν τις τυλίγουμε και για να παραμείνει το σχημα του ρολού βάζουμε μια οδοντογλυφίδα.
Σε ενα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε τα ρολάκια. Τα βγάζουμε αφου έχουν ροδίσει.
Σερβίρουμε ζεστά τα ρολλά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που έχουμε ετοιμάσει (ενωνόντας και χτυπόντας τα υλικά για τη μαρινάδα μεταξύ τους)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 10413
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 31-10-2008 10:27
 
Όταν λες κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομμάτια εννοείς σε 2 λωρίδες ή χωρίζουμε τη μπριζόλα στα δύο σαν να θέλουμε να την γεμίσουμε π.χ. ένα κομμάτι πάνω κι ένα κάτω ?
 
sgr
2. 01-11-2008 12:14
 
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ;)
 
marios
3. 01-11-2008 17:25
 
ok κατάλαβα. Ευχαριστώ.
 
sgr

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 29/10/08 )