Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαλάτα γερμανική Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από godmother   
Πέμπτη, 06/11/08
Υλικά
  • 1 ολοκληρο λαχανο ασπρο περασμενο από τον τριφτη
  • 1,5 κρεμμυδι ξερο
  • 2 σκελιδες σκορδο
  • 1 μαιντανος χοντροκομμενος
  • 1 σφηνακι ξυδι
  • 1,5 σφηνακι λεμονι
  • 1/2 σφηνακι ελαιολαδο
Εκτέλεση
  • Βαζουμε το λάχανο σε ένα μπωλ. Το ζυμωνουμε μεχρι να μεινει το μισο.
  • Παιρνουμε 1,5 κρεμυδι ξερο και το κοβουμε σε χοντρα κομματια. Βαζουμε και τα υπολοιπα υλικα.
  • Ανακατευουμε καλα.
  • Βαζουμε το μειγμα σε ένα μπωλ 2 - 3 ημερες στο ψυγειο. Αφου το βγαλουμε από το ψυγειο θα ριξουμε παπρικα - αλατι & λιγο πιπερι…

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4531
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/03/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός