Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γερμανικά ρολά μοσχαριού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από KristineS   
Τετάρτη, 12/11/08
beefroulade_400
Μία συνταγή που μόνο η μυρωδιά της αναστατώνει τις αισθήσεις. Ελπίζω να το απολαύσετε!
Υλικά
  • 2 κρεμμύδια , 1 κομμένο σε λεπτές φέτες και ένα ψιλοκομμένο
  • 3 μεσαία αγγουράκια πίκλες με άνηθο κομμένα σε φέτες κατά μήκος
  • 6 κομμάτια μοσχαριού από τα πλευρά περίπου 180γρ. το κάθε ένα
  • Αλάτι / πιπέρι
  • 3 κ.γ γερμανικής Μουστάρδας
  • 12 φέτες καπνιστό μπέικον
  • 1-2 κ.σ λάδι
  • 1 κ.σ πάστα ντομάτας
  • 2-3 κ.γ ζωμός βοδινού
  • 2 κ.σ αλεύρι
Εκτέλεση
Θα χρειαστούμε επίσης σπάγκο ή τις ειδικές βελόνες για να κρατήσουμε τα ρολά στη θέση τους.

Πατάμε με τα χέρια μας τα κομμάτια κρέατος για να τα πλατύνουμε. Πασπαλίζουμε γενναιόδωρα με το αλάτι και το πιπέρι. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, απλώνουμε τη μουστάρδα στη μια πλευρά του κρέατος. Απλώνουμε μερικές φέτες κρεμμυδιών, ένα-δύο φέτες μπέικον και ορισμένες από τις φέτες αγγουριού για κάθε ένα ρολό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χώρο γύρω από τις άκρες του κρέατος. Από τη μικρότερη πλευρά, τυλίγουμε το κρέας καλά σε ρολό. Χρησιμοποιούμε το σπάγκο ή τις βελόνες για να κρατήσουμε τα ρολά στη θέση τους. Σε αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε τα ρολά από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Αφαιρούμε και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γίνει διαφανές. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε περίπου ¾ του λίτρου νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Προσθέτουμε το ζωμό και στη συνέχεια τοποθετούμε τα ρολά πάλι στο σκεύος. Αφήνουμε να βράσουν σκεπασμένα για τουλάχιστον 1 ½ ώρα. Αφαιρούμε τα ρολά τα διατηρούμε ζεστά. Σε 4-6 κ.σ νερό ρίχνουμε το αλεύρι και δημιουργούμε ένα μείγμα. Προσθέτουμε το μείγμα στο σκεύος και το φέρνουμε σε βρασμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε το κρέας στη σάλτσα και αφήνουμε να απορροφήσουν τη σάλτσα για λίγα λεπτά.

Σερβίρουμε με βραστές πατάτες, μαϊντανό, κόκκινο λάχανο και μήλα.

Φωτογραφικό υλικό : What' s for lunch honey

Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 11328
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 12-11-2008 22:46
 
δεν χρειαζετε νατο μυρισεις για να σε ανα στατωσει φτανει και μονο που το βλεπεις 
θα το εκτελεσω σιγουρα!!
 
FRANKIE
2. 16-10-2010 13:33
 
KristineS θα μας τρελάνεις εσύ! :zzz
 
linmak88
3. 25-01-2012 08:42
 
Φαίνεται τέλειο!
 
Lily74

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 14/11/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός