Υλικά
- 1 1/2 κιλό κατσικάκι μπούτι
- 1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες
- 10 πατάτες κομμένες στα τέσσερα ή φέτες
- αλάτι - πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού ανάλογα πόσο ξινό το θέλετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας.
- Αλατίζουμε τις πατάτες μαζί με τις αγκινάρες.
- Τα βάζουμε όλα σε ένα ταψί ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, αρκετό ελαιόλαδο, νερό (όχι πολύ να μην σκεπαστούν)και τέλος το πιπέρι.
- Το βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς αερόθερμο για περίπου 1 1/2 ώρα.
Αν έχετε ξυλόφουρνο ψήστε το εκεί γίνεται ακόμα πιο νόστιμο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7494 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |