Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κατσικάκι με αγγινάρες και πατάτες
Κατσικάκι με αγγινάρες και πατάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Line   
Τετάρτη, 12/11/08
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό κατσικάκι μπούτι
  • 1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες
  • 10 πατάτες κομμένες στα τέσσερα ή φέτες
  • αλάτι - πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • χυμό λεμονιού ανάλογα πόσο ξινό το θέλετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας.
  • Αλατίζουμε τις πατάτες μαζί με τις αγκινάρες.
  • Τα βάζουμε όλα σε ένα ταψί ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, αρκετό ελαιόλαδο, νερό (όχι πολύ να μην σκεπαστούν)και τέλος το πιπέρι.
  • Το βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς αερόθερμο για περίπου 1 1/2 ώρα.
Αν έχετε ξυλόφουρνο ψήστε το εκεί γίνεται ακόμα πιο νόστιμο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7494
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 12-11-2008 22:01
 
Τέλεια ιδέα, πολύ καλή πρόταση!!!!
 
KristineS

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 27/03/10 )