Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φουρνιστα λαχανικα με τυρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από frankie   
Δευτέρα, 17/11/08
dsc00217_400
Υλικά
  • μελιτζανες
  • πατατες
  • πιπεριες χρωματιστες
  • μπεηκον
  • τυρι για μακαρονια, οχι πολυ αλμυρο (εγω βαζω σκληρο τυρι δανιας)
  • λιγα μαλακα τυρια κιτρινα
  • 1 κουτακι κρ γαλακτος
  • 2 αυγα
  • αλατι πιπερι
Εκτέλεση
  • πλενουμε και κοβουμε φετες τις μελτζανες τις ξεπικριζουμε, τις στραγκιζουμε και τις τηγανιζουμε ελαφρως.
  • συνεχιζουμε μετα κολοκυθακια κομενα και αυτα σε φετες και τις πιπεριες σε ροδελες. τα βγαζω σε χαρτι κουζινας και περναω λιγο απο το τηγανι το μπεηκον.
dsc00215_400
  • στρωνω σε πυρεξ τα λαχανικα τα αλατοπιπερωνω και ριχνω το ασπρο τυρι σε καθε στρωση λιγο λιγο.
  • οταν τελειωσουν τα λαχανικα καλυπτω με τα κτρινα τυρια και χτυπαω την κρεμα με τα αυγα και ριχνω απο πανω .
  • ψηνω στους 180 μεχρι να ροδισει.

καλη επιτυχια!

dsc00216_400


Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 11944
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 18-11-2008 01:05
 
Τέλειο φαίνεται Frankie. Εμπνευσμένη συνταγή. Συγχαρητήρια!
 
KristineS
2. 18-11-2008 11:12
 
Τέλειο Φραν. Σαν ψευτομουσακάς! Το μόνο που με τσακίζει είναι το τηγάνι. :upset Ίσως αν τα ψήσουμε στο φούρνο να αλλάζει κάτι?
 
Mary
3. 18-11-2008 11:17
 
δεν το εχω δοκιμασει. καντο και πες μου ! 
θα ηθελα και εγω να αποφυγω το τηγανι.
 
FRANKIE
4. 18-11-2008 14:51
 
Εγώ έχω σταματήσει το τηγάνισμα για μουσακά ή άλλο φαγητό με λαχανικά, τα ψήνω στο γκρίλ.Οι πατάτες ίσως να θέλουν λίγο πέρασμα από το τηγάνι
 
xanthibax
5. 18-11-2008 15:03
 
και εγω λόγω χοληστερίνης στην οικογένεια έχω σταματήσει το τηγάνισμα. Τα ψήνω στον αέρα - για να μπορώ να βάζω 3 ταψιά μαζί, αρκετή βεβαια ώρα μέχρι να ροδίσουν, γινονται δε περίφημα και δεν ενοχλούν καθόλου στο στομάχι.
 
mb04
6. 20-11-2008 08:26
 
Βρε σεις τι ωραία συνταγή! Μπράβο σου.Αλλά γιατί βρε παιδιά χρησιμοποιείτε τυρί σκληρό Δανίας ή άλλα εισαγόμενα; Ξέρετε πόσα ελληνικά τυριά και πολύ καλά μάλιστα κυκλοφορούν;Αντε και να πάρουμε μπλε τυριά γιατί δεν βγάζουμε. Αλλά όλα τ άλλα;
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 18/11/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός