Τσίλι για χορτοφάγους σε 30 λεπτά |
|
Έχει υποβληθεί από KristineS
|
Τρίτη, 18/11/08 |
Η γεύση του είναι το κάτι άλλο μόνο αν το δοκιμάσετε θα το καταλάβετε. Εξαιρετικά αφιερωμένο στη filadelphia και τον γιό της. Υλικά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 καυτερή πιπεριά καλαπένιο (προαιρετικά)
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια ή 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια και 1 κονσέρβα ψητά φασόλια
- 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια
- 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
- 1 κουτί χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος
- 200 γρ. Kerrygold τριμμένο
- 200 γρ. Gouda τριμμένο
- ½ μπουκάλι μπύρα
- 1 κ.γ κύμινο
- 1 κ.γ πιπέρι καγιέν
- 2 κ.γ τσίλι σκόνη
- 1 κ.σ σάλτσα μεξικάνικο κόκκινο τσίλι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- Αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε καρέ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε ½ μπουκάλι μπύρα. Ανοίγουμε τα κόκκινα και μαύρα φασόλια. Στραγγίζουμε τη μία κονσέρβα με τα κόκκινα φασόλια. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο τα στραγγισμένα φασόλια μέχρι να αρχίσουν να λειώνουν. Τα αλέθουμε να γίνουν ένα σφικτό πολτό. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε τα ψημένα φασόλια. Προσθέτουμε στα λαχανικά, τη ντομάτα κονκασέ, το χυμό, τα φασόλια και τον πολτό. Προσθέτουμε το κύμινο, πιπέρι καγιέν, το τσίλι σκόνη, λίγη σάλτσα μεξικάνικο κόκκινο τσίλι, αλάτι. Ανακατεύουμε και βράζουμε για λίγο μέχρι να χυλώσει. Σερβίρουμε σε μπολ με τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5134 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )
|