Μπορείτε να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι για λιγότερες θερμίδες και λιπαρά. Αυτή η πίτα είναι εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή. Έμπνευση της στιγμής για να καταναλωθεί μία μεγάλη ποσότητα πιπεριών που είχα πριν από αρκετά καλοκαίρια. Έχε ένα άρωμα εκπληκτικό!!!!!! Επίσης αφιερωμένη στη συνσαίτισα SOULAPAPAF Υλικά
- 3 πράσινες πιπεριές
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πακέτο γαλλική σφολιάτα βουτύρου
- 300 γρ κασέρι πικάντικο τριμμένο
- 2 αυγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ καλαμποκέλαιο
- 2 κ.σ άνηθο
- Πιπέρι μαύρο / αλάτι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα. Χρησιμοποιείτε το ένα φύλλο και το απλώνεται σε μία φόρμα για τάρτες. Σκεπάζεται με λαδόκολλα σκορπίζεται πάνω μερικά φασόλια και ψήνετε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβετε τις πιπεριές σε καρέ. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να γυαλίσει και προσθέτετε τις πιπεριές. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε το τυρί με τις πιπεριές και τον άνηθο. Απλώνετε το μείγμα πάνω στην μισοψημένη ζύμη. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και τα ρίχνεται πάνω από τις πιπεριές. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 9083 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |